Om mig

Nilla Walther
Inredare & s

Kreativ sedan barnsben hittade Nilla sitt rätta forum i inredningsvärlden. Efter fyra års studier i Paris och Florens tog hon en Master Degree i Interior Design och sedan dess har Nilla arbetat professionellt som inredningsarkitekt. Genom åren har hon bland annat varit inredare på TV, designat hem och kontor, stylat tidningsreportage och byggt möbelutställningar.

Under sex år var Nillas fasta punkt Ikeas Concept Center i holländska Delft där hon ritade interiörer till nya varuhus och coachade nya inredare på Ikea Business School. Sedan 2010 har Nilla drivit egen studio vilket så småningom ledde till Walther Interior Design.

tylist

Hej jag heter Nilla Walther, välkommen till min sida. Jag jobbar som inredare och stylist och håller till i Höllviken strax söder om Malmö.


1996 började jag studera inredning i Paris och fortsatte sedan i Florens för att 1999 ta Master Degree i inredningsdesign och industridesign. Sedan dess har jag jobbat med allt från butiksinredning och heminredning till TV-inspelningar och tidningsrepotage. 2010 lämnade jag anställningen som inredare på Inter-IKEA Systems i Delft och flyttade hem till Sverige och startade Walther Interior Design.

Det roligaste och mest intressanta med mitt arbete är att hitta just den personliga stil och de detaljer som speglar personen jag jobbar med. Mitt mål är att ständigt hitta lösningar som inte bara är snygga utan även underlättar i människors vardagsliv. Inget ytligt fluffande alltså.

Jag tar uppdrag både från privatpersoner och företag. Kontakta mig gärna om du är intresserad av ett samarbete eller om du behöver hjälp med inredning eller styling.